Lamello
Verbindungstechnik
Lamello

Hersteldiensten

Hoogwaardige systemen – ongecompliceerde service

De belangrijkste punten op een rijtje:

  • 2 jaar garantie op alle Lamello-apparaten, zonder registratie
  • 3 jaar garantie voor Lamello groeffrees- machines (Zeta P2, Top 21, Classic X)
  • Garantie van ten minste 10 jaar op reserveonderdelen, 15 jaar op koolborstels en schakelaars
  • Reparatie wordt uitgevoerd door gecertificeerde Lamello-servicepartners

Garantie van 2 jaar
Lamello heeft u meer te bieden: Want Lamello biedt nu niet alleen innovaties, topkwaliteit en jarenlange ervaring op het gebied van houtbewerking ook een 2-jarige garantie vanaf de aankoopdatum op elke machine, zonder registratie.

3 jaar garantie voor Lamello groeffrees-machines 
De garantie van 3 jaar geldt uitsluitend voor Lamello groeffreesmachinen: Zeta P2, Classic X of Top 21 aangekocht bij een geautoriseerde Lamello-dealer. Machine te registreren op de website van Lamello binnen 30 dagen na aankoop. Registreer hier

Garantie op reserveonderdelen van 10 jaar 
Lamello-apparaten zijn uiterst duurzaam. Welk reserveonderdeel u ook nodig hebt, wij hebben het minstens 10 jaar op voorraad, koolborstels en schakelaars minstens 15 jaar vanaf de laatste productiedatum van Lamello AG. Indien een reserveonderdeel binnen 10 jaar niet meer verkrijgbaar is, ontvangt de klant de eerstvolgende module voor de prijs van het reserveonderdeel.

Service & reparatie
Neem direct contact op met uw dealer. Hij zal uw machine voor reparatie naar Lamello verzenden. Uiterlijk 2-3 werkdagen na ontvangst van de machine door de Lamello-servicepartner is uw gereedschap in de meeste gevallen alweer op weg naar u.

Reparatieaanvraag
Om een zo snel en eenvoudig mogelijke reparatieafhandeling mogelijk te maken, vragen wij u uitsluitend het formulier Lamello-reparatieaanvraagformulier.

Onderhoud
Om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw apparaat te waarborgen, mogen reparatie-, onderhouds- en afstelwerkzaamheden uitsluitend door werkplaatsen of servicecentra die door Lamello geautoriseerd zijn en uitsluitend met originele Lamello-reserveonderdelen uitgevoerd worden.