Lamello
Verbindungstechnik
Lamello

HOLZ-HANDWERK 2018

Indrukken over Lamello uit Neurenberg

Lamello heeft op de vakbeurs voor houtbewerking HOLZ-HANDWERK 2018 in Neurenberg het veelzijdige P-System en de nieuwe CNC-verbinder Cabineo voorgesteld aan de geïnteresseerde bezoekers. Lees hier boeiende achtergrondinformatie en hoe onze partners de systeemoplossingen waarderen. Veel leesplezier!

HolzHer

Stefan Benkart
Productmanagement/Verkoop Speciale machines

« De nieuwe NEXTEC met 5-assentechnologie biedt een unieke, betrouwbare en onovertroffen snelle oplossing voor de P-System-verbinders van Lamello! De volledig interpolerende 5-assenkop maakt ook het inbrengen van verbinders in verstek mogelijk. Een bijkomende en veelzijdige optie is de Cabineo met de kastengenerator 'Cabinet Control Base Modul'. Deze is eenvoudig te kiezen en te installeren. »

Biesse

Michael Zimmer
Brand Sales Manager

« Ik waardeer de nauwe en flexibele samenwerking met het Lamello-team enorm. Het team probeert altijd – ook als het dringend is – gepaste oplossingen te vinden voor ons en onze klanten. Met de frameverbinder Cabineo heeft Lamello een product op de markt gebracht met een overtuigend gebruiksgemak, en dat met elke CNC-machine bewerkt kan worden. Een bijkomend pluspunt is de sterke houdkracht, en dat zonder het gebruik van pluggen! »

Masterwood

Marc Henschen
Bedrijfsleider

« De Cabineo is de enige eendelige houtverbinder die zonder het gebruik van houtpluggen een hoge houdkracht garandeert, die met de ingebouwde verbinders opgestapeld kan worden en snel en eenvoudig gemonteerd kan worden. Voor mij is de Cabineo het beste beslag dat er bestaat! »

Horatec

Wolfgang Thorwesten
Directeur

« Horatec presenteerde op de beurs voor de eerste keer de CNC-frameverbinder Cabineo! De markt had onze Cabineo nodig en dat is voor ons en Lamello prettig. Een sterke verbinder die de klanten vanaf het begin fascineert.
We stellen een innovatieve partner als Lamello aan onze zijde erg op prijs – een bedrijf dat denkt als een echte partner is voor ons van enorme waarde.
»

Holzfraese

Janina und Burkhard Bessler
Eigenaars en oprichters

« Wij zijn helemaal overtuigd van de Cabineo-verbinder van Lamello en verkiezen hem voor onze projecten – bij de bouw van onze beursstand bijvoorbeeld vertrouwden wij volledig op de Cabineo! Verder hebben wij voor onze klanten een macro ontwikkeld waarmee het beslag ook vlakliggend kan worden gemonteerd. We vinden het fijn om met Lamello een toekomstgerichte partner aan onze zijde te hebben! »

InVIDO GmbH
Individuelle Möbelsysteme

Kristin Tesmer
Bedrijfsleidster

« Met het innovatieve P-System heeft Lamello ons verrast en een nieuwe standaard in de meubelbouw gezet. De verbinders Clamex en Divario overtuigen door hun werking en esthetiek, wat voor ons en onze klanten essentieel is! » 

Extra-net24 AG

Marco Basso
Directeur

« De frameverbinder Cabineo van Lamello is bij ons sinds enkele maanden als standaardbeslag in de webshop verkrijgbaar. Hij heeft een perfect ontwerp, is eenvoudig te verwerken in het nestingproces en gemakkelijk in te bouwen. Met verschillende afdekkappen wordt het beslag verder elegant verborgen. »

IMA

Klaas Pollert
Schulungscenter/Training Center

« Veel klanten die P-system al hebben ingevoerd vragen ons daar specifiek om. Dat heeft ons doen besluiten het systeem op te nemen. We zijn blij dat we deze unieke systeemoplossing op de beurs kunnen presenteren. » 

Speedmaster

Günther Schweiger
Directeur

« Met de Clamex P-14-verbinder bieden we onze klanten een zeer hoogwaardig product voor demontabel meubilair aan. Wij waren verrast en tegelijkertijd blij dat onze klanten net zo enthousiast zijn als wij over de innovatieve systeemoplossing – een geniale uitvinding! »

Terug