Lamello
Verbindungstechnik
Lamello

Introductie P-System

Voordelen van het P-System

Het P-System en de bijbehorende verbinders Clamex P-14, Tenso P-14 en Divario P-18 worden ook in de CNC-productie steeds populairder. Duizenden bedrijven over de hele wereld gebruiken het inschuifbare systeem in hun bewerkingscentra. De dynamiek is verder versneld door de integratie van de macro’s in vele nieuwe machines en door aanpassingen van bestaande producten aan het P-System, zoals bijvoorbeeld bij de Weeke BHX 200 of het Benz-aggregaat Flex 5+C.

Dankzij het efficiënt frezen van de P-System-groef wordt het gebruik van de P-System-verbinders nog efficiënter en betrouwbaarder.

P-systeem gedetailleerde informatie

Lamello AG

Met zwenkbare aggregaten zoals bijvoorbeeld met de Flex 5+ C van Benz kunnen P-System-groeven in alle hoeken gefreesd worden. Zo kan worden geprofiteerd van dit grote voordeel van de verbinder en kunnen werkstukken in de meest uiteenlopende hoeken verbonden en gespannen worden.

Meer
Lamello AG

Verstekken of stompe verbindingen met Tenso of Clamex efficiënt spannen en verlijmen of demonteerbaar verbinden.

Meer
Lamello AG

De integratie van het P-System bij de BHX 200, het verticale bewerkingscentrum van Weeke, biedt een van de snelste bewerkingsmogelijkheden voor P-System-groeven.

Lamello AG

Ideaal voor de bewerking op CNC-bewerkingscentra met consoles of met de nestingtechnologie – afhankelijk van de productiefilosofie. Bij nestingmachines kan vanwege de slecht toegankelijke randen ook de combinatie met Zeta P2 zinvol zijn.

Meer
Lamello AG

«Esthetische oplossing en tijd besparen dankzij het P-System van Lamello»

Marco Blaser, CNC-operator en plaatsvervangende 
werkplaatschef, Stuber Team AG, Rotkreuz

Naar het verhaal