Lamello
Verbindungstechnik
Lamello

Familiebedrijf rekord-fenster+türen

Snelle verwisselen van ramen met de Tanga Delta
Het familiebedrijf rekord-fenster+türen in Dägeling staat sinds 1919 voor kwaliteitsramen en huisdeuren. De ramen en deuren, van hout, hout-aluminium en kunststof, worden voor de klanten met uitstekend vakmanschap en aandacht voor detail vervaardigd. Het bedrijf zet de Tanga Delta in bij de renovatie van oude gebouwen, om de oude ramen te demonteren en is enthousiast over het product. De Tanga Delta overtuigt door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden en de eenvoudige en snelle montage. Dankzij de voorzichtige en stofarme raamdemontage zijn verdere bewerkingen zoals opnieuw bepleisteren of schilderen niet nodig.

De Tanga Delta : veelzijdige toepassingsmogelijkheden en de eenvoudige montag

In de montageruimte horen wij dat rekord-fenster+türen de Tanga Delta voor verschillende toepassingen inzet. Hoofdzakelijk bij het demonteren van ramen, bij het vrijsnijden van drempels van de deur bij het demonteren van de voordeur, bij het nasnijden van de balk (bijvoorbeeld bij vloerdiepte- of schuifelementen). Verder wordt de machine gebruikt als een "haakse slijper met afzuiging". rekord-fenster+türen gebruikt de standaard diamantslijpschijf voor gips, baksteen en tegels en maakt ook gebruik van een Lamello-zaagblad dat bestand is tegen schroeven en spijkers en een hoge snijprestatie heeft.

Snelle verwisselen van ramen 

Herr Sven Hennigs erzählt uns im Gespräch, dass Ihm gerade letzte Woche ein Kunde auf der Montage auf den raschen Austausch seiner Fenster mit der Tanga Delta hingewiesen hat. Der Kunde habe weiter hervorgehoben, dass kaum Staub entstanden ist. „Ein zufriedener Kunde ist für uns das Wichtigste. Wir gewinnen laufend neue Kunden durch Weiterempfehlung und dies ist unbezahlbar für uns“, ergänzt er im Gespräch. Auf die Qualität angesprochen erfahren wir, dass die Tanga Delta einwandfrei funktioniere. Falls Probleme auftreten fühlen Sie sich vom Lamello-Team kompetent betreut und es werde rasche nach einer Lösung gesucht. Hervorgehoben von den Monteuren wird insbesondere die lange Haltbarkeit und die gute Standzeit der Original-Trennscheiben.  „Für uns ist eine Fensterdemontage ohne Tanga Delta nicht mehr vorstellbar“, das Fazit von Herr Sven Hennings.

Voor ons is het niet meer voor te stellen om ramen te demonteren zonder de Tanga Delta
Sven Hennings, verantwoordelijk voor de montageservice
Familiebedrijf rekord-fenster+türen

Het traditionele bedrijf rekord-fenster+türen heeft 240 werknemers, waaronder meer dan 20 stagiairs, en het wordt persoonlijk geleid door de heer Jochen Kitzmann en zijn zoon de heer Robert Kitzmann. Het team vervult alle wensen op maat. Met excellent design, hedendaagse techniek en toekomstgerichte warmte- en klimaatbescherming. De firma zet de Tanga Delta S2, de krachtige scheidingsfreesmachine met 1600 Watt aandrijving, in voor het efficiënt demonteren van oude raamkozijnen door een snede in de dag van de muur. Alle 14 van onze eigen montageteams hebben hun eigen machine in gebruik. "Dit was niet altijd het geval", vertelt ons de heer Sven Hennings, verantwoordelijk voor de montageservice. "Het aantal machines is de afgelopen jaren gestaag toegenomen want de voordelen van het systeem zijn enorm". 

Terug